Декоративна козметикаДекоративна козметика
Днес Trosani, освен широка гама продукти свързани с дизайна на нокти, предлага и селекция от декоративна козметика. Съблазнителните очи и чувствените устни са на фокус.

Декоративна козметика


Продуктите - "Lash Extender" за укрепването, удължаване и уплатняване на миглите, "Volume Mascara" спирала за повече обем, "Fashion Glitter" заедно с "Fixing Gel" за модни акценти, "Diamond Lip Gloss" за блестящи и чувствени устни, водоустойчивите "Lip Liner" и "Eye Liner" в различни цветове, минерални сенки за очи - не съдържат масла, восъци, парфюми и други компоненти, които биха раздразнили или алегизирали кожата, ефектът след нанасяне е най-красивите, равномерно гримирани и брилянтно оцветени очи - са част от богата гама предлагана от компанията с гарантирано качество и вложена иновативност.


Декоративна козметика
Volume Mascara + Уред за извиване на мигли посредством затопляне
Декоративна козметика
Полу-перманентен молив за очи и устни
Декоративна козметика
Фиксиращ гел за супер фин брокат

  
POwer Mousse
Паур Мус - Дезинфекцира и ароматизира. Пантенолът, който се съдържа, подхранва и омекотява. Активният кислород охлажда и освежава. Антибактериално средство за почистване на кожата на ръцете и краката, без отмиване. Моментално действие.

Четка за пудра от естествен косъм с камъчета Сваровски.
Lip Gloss

Diamond Lip Gloss - блясък за устни