NailingNailing
Nailing by TrosaniNAILING е услуга, средно между чиста продажба на потребителя на системата за изкуствени нокти и класическа процедура за моделиране.

Асортименти на NAILING:

Разнообразието от дизайн на нокти NAILING е значително: от спортни къси нокти до екзотични, сравнително дълги такива, натурални, с френч маникюр или с креативен Nail Art (дизайн), ръчно рисувани и винаги в тенденциите на времето. Богатият асортимент, покриващ капризите на модата във всеки сезон ще бъде интересно и завладяващо предложение за Вашите клиенти.

  • професионалните комплекти нокти, допълнителните принадлежности и средства са грижа за ръцете и ноктите.
  • самозалепващи нокти за специални случаи – поставят се лесно, лепилото е поставено от вътрешната част на изкуствения нокът. Така поставени, ноктите издържат 1 до 2 дни. Свалянето е изключително лесно. Подходящи са за тинейджъри.
  • ноктите NAILING са в три размера (S, M, L) в различни дизайни – имитация на натурални нокти, френч маникюр, сватбен маникюр. Може да се декорират допълнително и на ръка. Маникюрът издържа до три седмици и в желан от Вас момент може да бъде отстранен с помощта на системата Nail OFF.Nailing
  • с помощта на патентования апликатор, се подпомага отлепването.
  • ноктите NAILING – “ френч педикюр” са актуални не само в летния сезон.


За кого е подходящ NAILING:

  • всеки, който иска навреме да има красиви, добре поддържани нокти или не може, например по професионални причини, да си позволи да има дълги нокти.
  • всеки, за когото има значение цената на услугата и който не може да си позволи регулярно корекция на порастнали нокти.
  • всеки, който ползва изкуствени нокти само по определен повод и иска да има възможност в желания момент самостоятелно да си ги удължи (сватба, рожден ден, нова година, отпуска и т.н.)


Явява ли се NAILING и моделирането на ноктите конкурентна услуга?
Не! NAILING е разширена възможност в сферата на нейл дизайна.

  • Моделирането на нокти е способ за решаване на индивидуални проблеми с ноктите.
  • NAILING е полагането на вече готов продукт с помощта на определени техники.

Подходящ ли е NAILING за начинаещи в нейл дизайна?
Разбира се. В някои случай изгодните ценови предложения на NAILING може да бъдат приети веднага с голям финансов успех, тъй като процедурата по класическото удължаване по начало има продължителност до 2 часа, при това се изисква около три месеца тренировки.

NAILING може да се практикува и разпространява веднага след приключване на обучението.

NAILING е добра подготовка за обучение на пълно моделиране.

Nailing