Blixz - Нека ноктите Ви заблестятBlixz - Нека ноктите Ви заблестят

Blixz


Blixz е последният писък на модата в нейл арта в САЩ и Европа и вече може да бъде видян на пръстите на музикални и филмови звезди.

Blixz фолиото за нокти предоставя на дизайнерите на нокти и техните клиенти, метод за декорация, който спестява време и пари в сравнение с традициония дизайн на нокти.

Простота и голямото разнобразие от Blixz фолиа за нокти позволява на специалистет да бъдат в крак с последните модни тенденции в ноктопластиката.

Фолиото Blixz е изключително тънко и се прилага директно на нокътната плочка за постигане на звезден ефект. Повече няма нужда да се чака изсъхване на лака и не се налага запечатващо покритие - Фолиото Blixz Ви осигурява бляскав маникюр и трае до две седмции.

Достъпно в стотици цветове и дизайни, фолиото Blixz Ви предлага нов дизайн на вашите нокти, за всеки специален случай.BlixzКакво представляват фолиата Blixz?
Фолиата Blixz са супер тънки фолиа които се прилагат директно върху нокътната плочка и позволяват бързи резултати за бляскав ефект. Всяко фолио се състой от специален адхезив, който позволява фолиото да залепне както върху вашите естествени нокти, така и върху изкуствени такива.

Колко дълго издържа Blixz?
Blixz фолиата издържат до 2 седмици. Blixz фолиото използвано за педикюр издържа до 4 седмици.

Може ли Blixz да се прилага върху акрил, гел, копринени и естествени нокти?
Blixz е проектирано така, че да се прилага върху естествени нокти. Въпреки това определено можете да сложите Blixz върху акрил, гел, копринени нокти.

Използва ли се топлина при поставянето на Blixz?
Топлината не играе съществена роля при поставянето на Blixz. За най-добър резултат обаче се използва сешоар на ниска степен на загряване. По този начин с фолиото се работи по-добре, адхезивният слой се активира и залепва по-добре към нокътната плочка.

Колко време отнема поставянето на Blixz?
Поставянето на фолио Blixz, отнема малко повече от колкото времето за лакиране, например. Приблизително 30 мин. отнема процедурата по поставяне на фолиото.

Как се премахва Blixz?
С топла вода и сапун. За най-добър резултат, нокътя може да се загрее със сешоар и внимателно да се отлепи ръбчето на фолиото от двете страни. При премахването на фолиото не се използват химикали.

Прилага ли се някакъв запечатващ слой след фолиото?
Не е необходимо използването на запечатващ слой, нокътя трябва да е добре почистен, сух и добре обработен.

Колко време отнема изсъхването?
Преимуществото на фолиото Blixz е в това, че не е нужно да се чака изсъхване. Когато се постави и последното фолио можете да си тръгнете!

Колко дизайна на фолиото са налични?
Blixz фолиото се предлага в повече от 100 цвята и декорации, постояно се предлагат и нови дизайни.


Фолиото Blixz идва с 5 стилови категории:
Цветен Blixz
Модни Blixz дизайни
Традиционен френски Blixz
Модерен френски Blixz
Други Blixz дизайни