Професионална квалификация с TrosaniПрофесионална квалификация с Trosani


Добре дошли в семейството на Trosani!
Вече сте водещ нейл дизайнер!


Скоро може да Ви поздравят, по този начин!

Професията на дизайнер на нокти се учи за кратко време. имате нужда само от малък начален капитал и не много голямо помещение. Хиляди дизайнери на нокти са усвоили свойте познания, чрез системата за професионална квалификация на Trosani. Система гарантираща качество, използване на маркови продукти и доволни клиенти. Дори след края на курса, Trosani не ви изоставя. Внедряване и курсове, семинари, търговски прояви и интереси, Вие вече принадлежите към една активна общност от съмишленици.Задълбочен, надежден метод на професионална квалификация!
Вие се превръщате в истински професионалист в областа на нейл дизайна.


Доказаният метод за професионална квалификация на Trosani, е помогнал на много дизайнери на нокти по пътя към успеха. Нямате нужда от каквито и да е били предварителни познания. Курса за професионална квалификация демонстрира основната теория и практика. В края на всеки курс, участниците държат изпит. Успешно завършилите получават официална диплома, важаща за всички европейски страни. Не издържалите курса, въпреки това, получават сертификат, че са преминали курс за професионална квалификация по системата на Trosani.

Можете да продължите своята работа с Trosani, при интерес от Ваша страна, компанията Ви предоставя цялата техника, материали и продукти, които са ви нужни, като професионален нейл дизайнер. Всички продукти са в съответствие с последните научни разработки на Trosani GmbH Booth и са с грантирано високо качество.Курс на обучение с Trosani